Gör som isbjörnen gymnastik!

Vi alla går i väntans tider fram till julen. Tiden verkar gå så sakta dit. Vi kan göra som isbjörnen – gymnastik.

Motion är alltid bra oavsett hur gammal du är så behöver du motion. Vi har en granne som är över 80 år som simmar varje vecka och dessutom i 45 minuter i sträck. Kan ni tänka er hur viktigt det är och hur ung hon dessutom ser ut. Vi vill alla åldras och må bra samtidigt. Ja inte vill vi åldras men att se bra ut och må bra är otroligt viktigt för oss.

Tänk dig att behöva vara beroende av andra människor för att klara sig. Att behöva vänta på hemtjänsten ska hämta din mat och hjälpa dig med dina dagliga behov. Denna kvinna har verkligen ingen hemtjänst och är väldigt atletisk och går dessutom fort när hon promenerar. Hon använder aldrig bilen utan tar cykel eller promenerar dit hon ska.

Hon har både barn och barnbarn som aldrig behöver oroa sig för sin mamma och mormor. Hon gör också dem en tjänst när hon tar väl hand om sin egen hälsa. När vi tar hand om oss själva får vi ett mycket bättre liv vi kan trivas med.

Gymnastik är alltid bra man kan göra det 5 minuter varje morgon innan frukosten och du kommer se mirakel.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *