Anlita en cateringfirma till våra anställda på vår akupunkturmottagning

Sponsrad

Vi driver en klinik som har hand om hälsa och därför bloggar vi mycket om hälsa på vår blogg om just hälsa.

Det kan vara bra om ni har egna kaffekoppar och fat så ni inte använder engångskoppar för att dricka kaffe efter maten.

Det kan vara bra om ni har egna kaffekoppar och fat så ni inte använder engångskoppar för att dricka kaffe efter maten.

Ibland händer det att vi har öppet hus så att våra klienter kan få besöka och göra lite billigare prova på behandlingar hos oss. Dessa dagar brukar vi anlita en cateringsfirma som ordnar lite plockmat och annat gott som både kunder och anställda kan få plocka och äta. Det är också viktigt att då höra med dina anställda vad de tål och vad de inte tål när det gäller mat och föda. Att anlita en cateringfirma som tex Kanalmagasinet så blir er inbjudan mycket enklare. Det som tar mest tid är att ordna maten och här kan ni verkligen spara in flera timmar på att slippa ordna maten. Har ni porslin på plats är det också bättre för miljön än att använda engångstallrikar. Försök värna om miljön så gott det går när ni ordnar event och inbjudningar. Det bästa kan då vara catering Norrköping om ni tex bor i närliggande områden.

När du bjuder klienter och anställda på mat är det viktigt att planera noggrant för att skapa en trevlig och professionell upplevelse. Här är några saker att tänka på:

  1. Budget: Fastställ en budget för evenemanget och se till att den är realistisk och överensstämmer med dina ekonomiska resurser.
  2. Val av restaurang eller catering: Välj en restaurang eller cateringtjänst som passar dina behov och budget. Fundera över matpreferenser och eventuella allergier eller kostrestriktioner hos dina gäster.
  3. Datum och tid: Bestäm datum och tid för evenemanget i förväg och se till att det passar för både klienter och anställda. Ta hänsyn till deras arbetsscheman och andra åtaganden.
  4. Inbjudningar: Skicka ut inbjudningar i god tid så att gästerna kan planera sina scheman. Se till att inkludera information om plats, datum, tid och eventuella specialinstruktioner.
  5. Meny: Planera en meny som tilltalar olika smaker och kostpreferenser. Om möjligt, erbjuda ett urval av rätter för att passa olika dietbehov.
  6. Drycker: Se till att erbjuda ett urval av drycker, inklusive alkoholhaltiga och alkoholfria alternativ. Ta hänsyn till eventuella religiösa eller personliga restriktioner när det gäller alkohol.
  7. Service: Se till att ha tillräckligt med personal för att hantera serveringen och ge en god service till dina gäster. Utbilda personalen om företagets värderingar och förväntningar när det gäller kundservice.
  8. Underhållning: Överväg att inkludera någon form av underhållning eller aktivitet under evenemanget för att skapa en trevlig och minnesvärd upplevelse för dina gäster.
  9. Tacka gästerna: Avsluta evenemanget genom att tacka dina gäster för deras närvaro och stöd. Det kan vara genom att hålla ett kort tal eller skicka ut personliga tackkort efteråt.

Genom att noggrant planera och genomföra ditt matarrangemang kan du skapa en positiv och professionell upplevelse som stärker relationerna med dina klienter och anställda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *