Andlig healing en annorlunda alternativ behandling!

Har du någonsin provat andlig healing?

Andlig healing är en bred term som hänvisar till olika metoder och tekniker som syftar till att främja hälsa och helande på en andlig nivå. Det innebär att behandla och balansera inte bara fysiska och emotionella aspekter av en individ utan också det andliga och energetiska. Här är några olika healing metoder

Maria Therese Agerhill bohman är även med i mediumförbundet

 1. Energihealing:
  • Många andliga healingsmetoder fokuserar på att arbeta med kroppens energifält. Detta inkluderar tekniker som reiki, pranic healing och kvanthealing, där healern arbetar med att balansera energinivåerna för att främja hälsa och välbefinnande.
 2. Meditation och Mindfulness:
  • Andlig healing kan också innebära användning av meditation och mindfulness för att skapa en djupare koppling mellan kropp och själ. Meditation kan användas för att minska stress, öka medvetenhet och främja inre lugn och frid.
 3. Kristallterapi:
  • I kristallterapi används ädelstenar och kristaller för att påverka energiflöden i kroppen. Varje kristall anses ha unika egenskaper och energier som kan hjälpa till med specifika aspekter av andlig och fysisk hälsa.
 4. Shamanistiska Metoder:
  • Shamanistiska praktiker använder ofta andliga och rituella metoder för att behandla sjukdomar och främja läkning. Detta kan inkludera ceremonier, sång, dans och användning av olika växter. Samt så använder man trumm healing och vill du prova på detta och kanske gå en kurs i Shamanism kan du vända dig till Mithera Development som har flera andliga kurser.
 5. Regressionsterapi och Förlåtelse:
  • Vissa andliga healingsmetoder inkluderar arbete med förflutna liv och regressterapi för att adressera andliga blockeringar och trauma. Förlåtelse betraktas ofta som en viktig del av detta arbete.
 6. Andlig healing finns det också en kurs som heter hos Mithera Development och här får du både utbildning, övernattning och mat. När det gäller mat så ingår så klart frukost, lunch och middag. Samt så får du också fika hur mycket du vill då det alltid finns bullar, kex, kaffe och te.
Maria Therese Agerhill Bohamn har också givit ut flera böcker inom andlighet som du kan köpa signerat.

Maria Therese Agerhill Bohamn har också givit ut flera böcker inom andlighet som du kan köpa signerat.

Pernilla var en av deltagarna på kursen som heter Andlig Healing. Här spår hon i tarot efter kursens slut.

Pernilla var en av deltagarna på kursen som heter Andlig Healing. Här spår hon i tarot efter kursens slut.

Här ser vi tarotkort som Pernilla har lagt. OBS detta var inte en tarotkurs utan andlig healing. Du kan även gå tarot kurs hos Mithera Development.

Här ser vi tarotkort som Pernilla har lagt. OBS detta var inte en tarotkurs utan andlig healing. Du kan även gå tarot kurs hos Mithera Development.

Ulf Bohman som är gift med Maria Therese har också kurser bl.a Trans healing. Han jobbar mycket med siffror och har kommit på att man kan lägga upp siffrorna som på bilden. En 1:a och en 10:a är närmare varandra än vad man tror och bildar 11 tillsammans. Det gör varje tal som passar ihop.

Ulf Bohman som är gift med Maria Therese har också kurser bl.a Trans healing. Han jobbar mycket med siffror och har kommit på att man kan lägga upp siffrorna som på bilden. En 1:a och en 10:a är närmare varandra än vad man tror och bildar 11 tillsammans. Det gör varje tal som passar ihop.

Här ges andlig healing då är det flera personer som ger till en person och sedan byter man plats.

Här ges andlig healing då är det flera personer som ger till en person och sedan byter man plats.

Här har vi sallad till maten på andliga kursen hos Mithera Development.

Här har vi sallad till maten på andliga kursen hos Mithera Development.

Finns så klart allt från tallrik, bestick till glas som man sedan enkelt kan lägga in i diskmaskinen när man har ätit sin måltid klart. Det finns alltid någon som lagar maten och denna gång var det Pernilla som lagade maten.

Finns så klart allt från tallrik, bestick till glas som man sedan enkelt kan lägga in i diskmaskinen när man har ätit sin måltid klart. Det finns alltid någon som lagar maten och denna gång var det Pernilla som lagade maten.

Finns alltid färsk nybryggt kaffe och massor av olika tesorter att välja bland.

Finns alltid färsk nybryggt kaffe och massor av olika tesorter att välja bland.

Här ser ni en salig blandning av olika tesorter som man kan välja bland. Många andliga går över till att dricka te mer och mer.

Här ser ni en salig blandning av olika tesorter som man kan välja bland. Många andliga går över till att dricka te mer och mer.

Så klart finns det olika frukter också för den som behöver det.

Så klart finns det olika frukter också för den som behöver det.

Kryddad kyckling med ris

Kryddad kyckling med ris

Härlig god korvstroganoff som är en klassiker. Även denna är lagad av Pernilla.

Härlig god korvstroganoff som är en klassiker. Även denna är lagad av Pernilla.

Ni kan gå ovan kurs hos Mithera Development eller så kan ni boka en tid hos Maria Therese för att få en andlig healing. Det går att köpa godis online men också köpa kaffe online både på plats och på distans. Personlig erfarenhet har visat att att köpa godis online på distans känns mycket kraftfullare. Med ett enkelt klick kan du beställa dina favoritsmaker och få dem levererade direkt till dörren. Det är en bekväm och smidig lösning för alla godisälskare därute. Känslan av att få ett paket med läckra godisar levererade till dörren är verkligen oslagbar. Så varför inte unna dig själv eller någon annan en härlig överraskning genom att köpa godis online på distans? Du kan även tjäna pengar till klassen genom Wendelins kaffe och delikatesser.

Andra som har gått kursen säger att deras hälsa har blivit bättre och att de även haft möjlighet att tjäna pengar till klassen. Folk som har haft ödem dvs samlat på sig vatten har blivit av med massor av vätska och fått gå på toaletten var 15:e minut utan att överdriva. Samt ämnesomsättningen har verkligen satt i gång och folk som har övervikt har känt att de har kunnat lättare gå ned i vikt. Man får då ej glömma att man också behöver äta rätt också så man inte tror att man nu kan äta vad som helst.

Det händer mer saker med vår hälsa om vi går något som heter trans healing och detta är nästa steg, men först ska man gå vanlig healing kurs hos Mithera Development eller hos någon annan. Det är så klart enklare att gå den på samma ställe för att få en röd tråd i det hela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *