Jobbar du inom alternativa behandlingar kan du behöva excel programmet!

Det är bra att använda excel programmet om du tex tar emot kvinnor med olika hälsoproblem.

Jobbar du inom alternativa behandlingar kan du behöva excel programmet!

Jobbar du inom alternativa behandlingar kan du behöva excel programmet!

Du skriver då upp olika sjukdomar och vilka vitaminer som kan behövas för olika problem med hälsan. Tex tar du emot en kvinna som har migrän så behöver du först ta reda på varför kvinnan kan tänkas ha migrän. Finns inget värre än när folk tror att alla som har migrän är stressade.

Du kan gå en excelkurs dels för att anteckna sjukdomar samt även siffror och bokföring. Detta kommer underlätta ditt arbete väldigt mycket framöver.

Ja visst kan stress också framkalla migrän om man tex inte får ut sin ilska och folk bara kör över en. Det kan verkligen utlösa huvudvärk.

Migrän är en komplex neurologisk sjukdom och dess orsaker kan variera mellan olika individer. Det finns ingen enkel lösning eller universell vitaminbehandling för migrän, men vissa personer har rapporterat lindring av migränsymtom genom att använda vissa vitaminer och mineraler. Det är viktigt att notera att resultaten kan variera, och det är alltid bäst att rådgöra med en läkare innan du börjar någon ny behandling. Här är några vitaminer och mineraler som vissa personer har funnit vara användbara:

  1. Riboflavin (B2-vitamin): Det finns viss forskning som antyder att höga doser av riboflavin kan hjälpa till att förebygga migrän. Vanligtvis rekommenderas doser på 200-400 mg per dag, men diskutera detta med din läkare innan du börjar.
  2. Magnesium: En del personer med migrän har rapporterat att tillskott av magnesium har hjälpt till att minska frekvensen och intensiteten av migränanfall. Doseringen kan variera, men typiskt sett rekommenderas 400-600 mg per dag.
  3. Koenzym Q10: Det finns några studier som antyder att tillskott av koenzym Q10 kan vara effektivt för att minska migränsymtom. Doseringen kan variera, men det rekommenderas ofta att ta 100-300 mg per dag.
  4. Vitamin D: Vissa studier har kopplat låga nivåer av vitamin D till en ökad risk för migrän. Om du har brist på vitamin D kan det vara lämpligt att tillsätta detta vitamin, men överväg att diskutera det med din läkare för att få rätt dosering.
  5. B-vitaminer: Förutom B2-vitamin (riboflavin) kan andra B-vitaminer som B6 och B12 också spela en roll för vissa människor. En balanserad B-vitaminprofil är viktig för en hälsosam nervfunktion.

Det är dock viktigt att komma ihåg att migrän är en komplex medicinsk tillstånd och att det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Det bästa är att diskutera eventuella tillskott eller förändringar i kost med din läkare för att säkerställa att de är säkra och lämpliga för din individuella situation. Läkaren kan också överväga andra medicinska behandlingar eller föreslå andra livsstilsförändringar för att hantera migrän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *